TYÖMENETELMISTÄ: Palmu on tehty kirpparilta löytyneistä kangaskukkien lehdistä yhdistämällä, suikaleiksi leikkaamalla ja varsien ympäri ensi Erikeeperiä +koristeheinää (ei näyttänyt hyvältä!), päälle Erikeeperiä+kalastalankaa ja maalia, nyt on jo aidomman näköinen palmun runko. Pikkuisen leikkijän vaatteet (body liimattu päälle) ja venettä uittavan pojan shortsit on tehty itse. RayBan-aurinkolasit ehkä menevät uusiksi, ruttaantuivat hieman asetellessa :D

Akryylivärituubien laatikosta tuli sopivan kokoinen ranta. Hiekka-alue oli jo valmiina ja sopi siihen täydellisesti!

Vesikerros puuttuu vielä "meren" yltä; se sekoitetaan vesiaineesta ja kovetteesta (Solid Water Deluxe Materials) ja on kuivuttuaan kuin kirkas vesi. (Tässä kuvassa "kiviseinät" suojaavat vain näkymää pöydän sotkuihin.. )

ALLA: Porukkaa kerääntyy rannalle vähitellen, vaikkei sää näytäkään vielä kovin aurinkoiselta. Pikkuiselta leikkijältä meinaa huivi karata tuulessa! (Kiviset muurit ovat vain kulisseina myöhemmin valmistuvien baarin ja terassin paikoilla.)

IMG_0025.jpg

 

IMG_0063.jpg

YLLÄ: Paikallinen poika kalastaa siimalla; syöttiosa heitetään mahdollisimman kauas ja aletaan kelata. (Mitäpä niillä kalliilla virveleillä..)  Näyttää että tärppäsi! Sanko rannalla odottaa saalista.

ALLA:   Alkuvaihe oli tämä.

Monien tuumailujen ja tuskaisten epävarmuuskausien jälkeen rommibaariin kuuluvat rantaosa ja terassi alkavat hahmottua. Ne tulevat erillisinä liikuteltavina osina, näin sijoittelu tulevaisuudessa on helpompaa käytettävissä olevan tilan mukaan

Hiekka-alue on paperimassasta (=jauhettuja munakennoja + vedellä ohennettua Erikeeperiä). Tämän päälle tulee Erikeeperikerros ja aitoa Barbadoksen hiekkaa. Vihersuunnittelua ja istutuksia hieman lisää ja sitten porukka "biitsille"!

Vesialue on tulostettu valokuvasta. Päälle tulee kalvo suojaamaan tulostetta ja sen päälle itsekseen kovettuva vesiaine. Veteenkin on suunnitteilla jotain elämää, samoin kuin rannalle.

baarin%20merenranta.jpg