Baarin rakennuksen runko eli pinnaltaan käsittelemätön rakennus on valmiina, myös rantaosan kappaleet.

baari%20kalusteiden%20sovitusvaiheessa.j

Yllä: kalusteiden sovitusta baariin. Juomalasitelinekin on valmiina paikallaan ja lasit odottelemassa janoisia asiakkaita.

Rannan pohjan olen tehnyt paperimassasta: talous- ja vessapaperirullien hylsyjä, ym. pahvia liotin kiehuvan kuumassa vedessä ja jauhoin sauvasekoittimella muussiksi. Pusersin pyyhkeessä siivilän läpi liiat vedet pois ja lorautin sekaan reilusti Erikeeperiä. Massasta voi muotoilla melkeinpä mitä vain ja maalata tai muuten päällystää, kuten tässä tapauksessa: liimalla ja hiekalla.

Alla:  Muotoilin "rannaksi", päälle tulee hiekkaa, ihan aitoa Barbadokselta tuotua. Meren pohja on kovalevyä, johon liimaan myös hiekkaa. Vesialueen teen siihen tarkoitukseen sekoitettavista "vesiaineista". Mieli tekisi tehdä oikein iso Karibian meren alue...  :D

Todennäköisesti terassin paikka tulee olemaan tuossa talon ja rannan välissä tai sitten ovien edessä sivulla. Todennäköisesti siitä tulee tilan mukaan liikuteltava terassi.

rakennusvaiheessa%20baari%20ja%20ranta.j

Yllä: Rannan mitat ja koko suunnitteluvaiheessa. Kattopelti on tehty metallivärisestä aaltopahvista, joka on maalattu akryyliväreillä. Liimataan vielä vanerikattoon.

lasiteline%20kesken.jpg

Yllä: Baaritiskin yläosaan tuleva juomalasien teline tekeillä.

ALLA: Pöytien vaihe 2.)  Terassipöydät saivat maalipinnan, käytön jälkiäkin pinnoilla jo näkyy. Aurinkovarjot taittelin ja liimasin paperille kopioidusta paikallisen oluen merkkikuvasta, jalka on tehty molempiin metallisesta syömäpuikkojen telineestä ja kahdesta helmestä (alempi kuva).

Valokuvasta kokosin neljänä A4:na taustamaiseman ja kivimuuri on erillinen, myös valokuvasta taiteltu muurin näköiseksi.

IMG_0002.jpg

IMG_0002%20Varjon%20jalkaa.jpg

Alla: Pöytien vaihe 1.)  Tuleva terassi tarvitsee pöytiä ja muuta kalustusta. Pöydät tein valokuvan perusteella Bilteman rimoista ja maalauksen jälkeen tuunaus hieman kuluneen näköiseksi. Tietysti lasin jälkiä ja ketsupin tahroja unohtamatta.

terassin%20p%C3%B6yt%C3%A4.jpg