KUVA ALLA: Jostain kaupasta löytynyt pikkuinen puuhuussia muistuttava koppi kävi hieman muokattuna uimakopiksi. Niitä oli rannoilla useampikin, mutta tälle pienelle rannalle riittää yksi, vuorotellen siellä voi käydä vaihtamassa uikkarit ja muut vaatteet ylleen.

Pelastusrengas on pyyhekumi; joka mahdollisesti ei kestä aikaa ja murenee, joten joskus täytyy vaihtaa. Puutappi seinän läpi porattuun reikään ja helmi pitelee rengasta ja köyttä paikoillaan.

2017-02-25_uimakoppi%20rannalla.jpg

 

KUVA YLLÄ:  Uimakopit olivat sielää jaloistaan valettu betoniseen alustaan. Tässä tein alustan siten, että revin kanamunakennoista palasia, liimasin ne levyn palaselle ja maalasin mustalla; se kuvaa sen seudun maaperän kiviainesta.  Väleihin harmaata "betonia" = harmaaksi värjättyä täytemassaa, sinne tänne liimaa ja aitoa Karibian hiekkaa päälle.

KUVA ALLA:  Saranoita piti kokeilla, nukkekotiharrastajilla on hyviä ohjeita siihenkin esineeseen. Foliorasia on melko pehmeää metallia, joten se taipuu hyvin pienellekin mutkalle, tässä vastakappaleet ensin rullattu pienen naulan ympärille, sitten molempien lieriöstä naula läpi.  Saranat 2 kpl ovat YLLÄ KUVASSA uimakopin ovessa.

IMG_0038.jpg